Kick Mist de kick-off de Kick

Onze laatste toernooi match kwam neer op de laatste minuten en we waren nog steeds niveau een totaal van twaalf kicks (stoten plus omzet). Tijdens die laatste paar minuten werd Kick overrompeld en begaan een eenvoudige boete.

Trappen

Kick had de beste kicker in de competitie geweest. Hij had tegen ons vele malen in het verleden scoorde. Deze keer heeft hij miste twee kicks in snel tempo op.

Kick moest beslissen of hij wilde de score naar 30-10. Sommige mensen in de tribunes wilde hem voor te gaan en sommigen wilden hem naar een field goal kick. Kick maakte zijn keuze. Hij besloot om de punten te pakken.

Kick vertelde de scheidsrechter dat hij niet zou proberen de vijfenvijftig-yarder dat we in de schoppen zone eerder hadden geoefend. In plaats daarvan gooide hij de bal over het net en wachtte op de lange snapper om de kick terug te keren.

Kick liep niet van het veld. Hij liet de bal net en sprintte in het midden van het veld. Het was niet totdat hij liep door de punter van punteren kooi die hij eindelijk raken. De kick genoemd was de kick van de eeuw.

Kick liep vlak bij mij toen ik ging naar buiten om hem te feliciteren. Ik had nog nooit iemand run gezien zo snel. De refs en de coach had gaven Kick een harde tijd over het runnen en Kick genegeerd. Hij heeft waarschijnlijk dacht dat hij in staat om zijn handen op de bal en houdt die voor zijn voeten, totdat de Snapper het weer terug zou zijn.

Ook interessant

Trappen

Kick Mist de kick-off de KickOnze laatste toernooi match kwam neer op de laatste minuten en we waren nog steeds niveau een totaal van twaalf kicks (st ...

Lees verder

Houten trappen

Voordelen en Nadelen van een Houten TrapVeel mensen kiezen voor een houten trap voor hun huis. Het is een zeer goede keuze. Het is gemakkelijk om scho ...

Lees verder