U kunt een klacht indienen bij de FTC als u denkt dat de kaartmaatschappij buitensporige kosten in rekening brengt en u uzelf wilt beschermen. Uiteindelijk kunt u de vergoedingen mogelijk verlagen of zelfs volledig elimineren.

Veel mensen gebruiken de creditcards en betaalkaarten om hun uitgaven te beheren. Het is niet ongebruikelijk dat studenten een groot saldo van hun leningen bij zich dragen en de kaarten gebruiken om het af te betalen. Veel ondernemers gebruiken de kaarten om hun werknemers te betalen, omdat ze met deze kaarten rekeningen in één keer kunnen betalen in plaats van dat ze elke maand meerdere keren moeten betalen.

Naast deze toepassingen zijn creditcards en betaalkaarten een handig hulpmiddel voor bedrijven om de salarisadministratie te beheren. Een salarisadministratiebedrijf kan een rekening naar de kaart van een werknemer sturen en vervolgens kan de werknemer deze afbetalen met een afschrijving op zijn kaart. De werknemer kan ook geld overmaken naar andere werknemers voor uitgaven zoals gas of boodschappen.

Helaas rekenen sommige kaartmaatschappijen een terugboekingsvergoeding voor dit soort transacties. Deze vergoeding is meestal niet inbegrepen in de kosten van een nieuwe kaart. Het is een vergoeding die door de kaartuitgever in rekening wordt gebracht nadat het account van de werknemer is gesloten. Als de werknemer het kaartbedrijf betwist over deze vergoeding, kan het terugboekingsbedrijf de kaartlimiet verhogen tot een bepaald bedrag en vervolgens het account sluiten.

Een nadeel van deze vergoeding is dat als een bedrijf bereid is uw account te sluiten, u de kaart pas kunt gebruiken als u het saldo volledig hebt betaald. Als u het saldo betaalt, kunt u de kaart niet meer gebruiken. Zodra het saldo is afbetaald, wordt uw account gesloten en kunt u geen nieuwe kaart aanvragen of er betalingen mee doen.

Betaalkaarten en creditcards zijn handig. Er zijn echter risico's verbonden aan deze producten. Als een bedrijf niet voorzichtig is met het gebruik ervan, kunnen ze problemen veroorzaken. Als u teveel rente betaalt met een creditcard en u merkt dat u de rekening niet volledig kunt betalen, kan dit negatieve gevolgen voor u hebben.

.

Ook interessant

Financieel

Er zijn manieren om dat te doen zonder het gebruik van leningen. Er zijn een aantal geldschieters die leningen tegen een hoge rente te bieden aan deg ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Op Stapel?Banken hebben al sinds het begin van het land. Nu, met de komst van het internet en de noodzaak om meer mobiel te worden ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Incasso en FactoringVandaag de dag kan de invordering van schuldvorderingen een lucratieve business. Consumenten betalen een hoop geld voor diensten ...

Lees verder