De nieuwe interim-management team heeft vaak een uitvoerend leider met kennis van de HR-functie.

Deze tijdelijke leiders niet toegestaan ​​om de HR-functies, met inbegrip van klantenservice en rekrutering te behandelen, maar ze worden vaak gegeven specifieke HR-functies. Ze krijgen ook specifieke verantwoordelijkheden die de kernfuncties van de organisatie te betrekken. In veel gevallen krijgen ze speciale verantwoordelijkheid voor een aantal van de meer belangrijke functies die de organisatie handvatten.

Een van de meest voorkomende vormen van interim leidinggevende functies in human resources is de uitvoerend directeur ad interim. Een interim-directeur wordt niet beschouwd als een full-time leider, maar hij of zij heeft vaak grote verantwoordelijkheden.

Een interim-directeur wordt niet verwacht om beslissingen te nemen, maar ze worden verwacht dat zij leiderschap en richting te geven. Hij of zij ziet toe op de functies van de HR-afdeling als het management van de bedrijfsvoering.

Een andere vorm van interim leidinggevende functies in human resources omvat het tijdelijke hoofd van de verkoopafdeling, directeur van reclame of customer support. Meestal worden deze personen gekozen omdat ze betrokken zijn bij operaties. Hun rol zal vergelijkbaar zijn met de tijdelijke uitvoerend bestuurder zijn.

Er zijn verschillende verantwoordelijkheden die gepaard gaan met interim executive leidinggevende functies in human resources. Terwijl ze naar verwachting geen belangrijke beslissingen te maken, moeten ze effectief beslissers. Ze zullen naar verwachting ook relaties met hun directe ondergeschikten te ontwikkelen, zodat ze belangrijke beslissingen kunnen maken.

Deze leiders kunnen tijdelijke posities worden benoemd op het eerste, maar uiteindelijk zijn ze verplicht om de primaire verantwoordelijkheid te nemen. Het uitvoerend leider zal dan omhoog te gaan in de organisatie. Dit is te wijten aan het feit dat ze hun vermogen om een ​​belangrijke rol te spelen in de activiteiten van de onderneming hebben aangetoond.

.

Ook interessant

Human resources

Human resourcesHuman resources is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Het is een afdeling die zich bezighoudt met alles wat te m ...

Lees verder

Detachering

Op zoek naar een Detachering Baan? Ontdek Hoe je SnelDetachering is een belangrijke kwestie die niet mag worden vergeten. Veel werkgevers hebben behoe ...

Lees verder

Interim

De nieuwe interim-management team heeft vaak een uitvoerend leider met kennis van de HR-functie. Deze tijdelijke leiders niet toegestaan ​​om de HR-f ...

Lees verder