Het Verminderen Van Het Risico Van Inbraak

Inbraak is de meest voorkomende criminaliteit in de Verenigde Staten. Hoewel het belangrijk is voor elk bedrijf of organisatie om een ​​goede beveiliging, een groot percentage van inbraken voorkomen in kantoren en woningen, waardoor de zeer kwetsbare mensen die er wonen.

Inbraak

Elke staat een andere benadering van preventie en detectie. Sommige staten hebben lokale of regionale wetshandhavingsinstanties, terwijl anderen een beroep doen op de federale wetshandhavingsinstanties. De beste plaats om een ​​uitgebreide lijst van lokale en nationale wetshandhavingsinstanties te vinden is op het internet.

Huiseigenaren moeten zich ook informeren over specifieke gebieden die hun hoogste prioriteit moet zijn als het gaat om het voorkomen van een inbraak. Bedenk hoe uw kantoor en thuis worden gebruikt en welke soorten materialen of systemen zijn geïnstalleerd in deze ruimten. Kijk ook voor alles wat ongebruikelijke of er verdacht uitziet.

Als het ontwerp of de locatie van een eigenschap maken het moeilijk om een ​​beveiligingssysteem gebruiken, overweeg dan andere manieren om de bescherming van die ruimte. Deze kunnen omvatten het gebruik van een hek of teken, het installeren van een gesloten poort of die praatpalen.

Naast een bepaalde ruimte, kijken naar andere mogelijke plaatsen waar een inbraak optreden. Deze omvatten rond het gebouw, vooral rond ramen en deuren. Denk aan locaties waar inbrekers kunnen worden in- en uitgangen.

Zowel de staats-en lokale wetshandhavingsinstanties zetten vaak posters in openbare ruimtes die het publiek te waarschuwen over de mogelijkheid van het zijn een doelwit van een inbraak. Deze posters kunnen helpen bij zowel het algemene publiek en bedrijven weten wat borden te zoeken. Echter, veel van deze symptomen zijn niet echt nuttig zijn in het voorkomen van een inbraak.

Zo kunnen bijvoorbeeld ramen en deuren interieurs gemakkelijk worden gezien met beveiligingscamera's, maar ze zullen niet in staat zijn om te worden gedetecteerd door videobewaking. Daarom weten hoe je bewust te zijn van en te ontmoedigen een inbraak is essentieel.

Elk jaar, de National Insurance Crime Bureau (NICB) zet een rapport waaruit blijkt welke gebieden zijn de meest gevaarlijke en welke veranderingen kunnen worden gemaakt criminelen af ​​te schrikken. Dit omvat ook de noodzaak voor huiseigenaren en bedrijven bewust van hun omgeving te zijn en in staat zijn om een ​​potentiële inbreker te identificeren.

Een groot aantal inbraken voorkomen in ruimten die verbonden gebouwen met bestaande beveiligingssystemen, zoals airconditioning of verwarmingssystemen. Omdat deze systemen zijn vaak de gemakkelijkste doelwitten, de NICB adviseert huiseigenaren en bedrijven om beveiligingssystemen die alarmen en beveiligingscamera's te installeren, inclusief.

Een andere suggestie voor het beschermen van een gebouw aan de brandveiligheid apparaten zoals rookmelders en brandblussers in de kamers installeren waar mensen gevoelig zijn voor diefstal kunnen zijn. Daarnaast kunt u beveiligingscamera's die het mogelijk maken beveiligingspersoneel van het gebied rond het gebouw te bewaken installeren.

mindset De inbreker wordt vaak op basis van waar het huis zich bevindt, in plaats van waar hij woont. Daarom, als je toevallig woont in een gebied waar er veel winkels en restaurants, kan een inbreker besluiten om een ​​huis binnen te gaan.

Het voorkomen van een inbraak is meestal eenvoudig, maar de beste methode is om de veiligheid systemen te gebruiken. Niet alleen zijn ze onopvallend en zeer betaalbaar, maar ze zullen de meest ernstige vormen van inbraak, die meestal worden geassocieerd met break-ins af te schrikken.

Ook interessant

Security

Wat U Moet Weten over het Inhuren van beveiligersBewakers nodig zijn voor een breed scala van bedrijven. Het kan elk soort bedrijf of een winkel te zi ...

Lees verder

Brand

BrandMerk - jouw unieke identiteit in een wereld vol ruisIn een tijdperk waarin het internet ons overspoelt met informatie en we 24/7 beschikbaar zijn ...

Lees verder

Toegang

Toegang is een belangrijk onderwerp binnen webdesign. Het gaat niet alleen om fysieke toegankelijkheid voor mensen met een beperkte mobiliteit, maar o ...

Lees verder